SONNOKTA SERVET ÖZKARA - Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan tarafından hazırlanan “Yerel Medya Soruyor” programına konuk olan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize’de Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır ve Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sorularını cevaplandırdı.

Programda Fenerbahçe kongresi ile ilgili de değerlendirmelerde bulanan ve eski başkan Aziz Yıldırım’a Fenerbahçe ve Türk futboluna yaptığı hizmetler için teşekkür eden Bak, “Özellikle de FETÖ sürecinde ciddi bir şekilde dik durarak mücadele etmiştir” ifadelerini kullandı.

İyi de, yerli ve yabancı mahkemelerce şike yaptığı sabit görülen ve bu yüzden UEFA tarafından Avrupa’dan men edilen Fenerbahçe’nin başkanı olarak bu süreçte ne yapmıştır Aziz Yıldırım? ‘Kumpas’ gerekçesinin arkasına sığınarak şike topunu taca atmaktan başka!

O halde Sarı-Lacivertliler’in yeni Başkanı Ali Koç’un kongrede Aziz Bey’in gözünün içine bakarak yüzüne karşı söylediği bazı şeylerden yola çıkarak biz de soralım şimdi:

FETÖ’cüleri Fenerbahçe’ye üye yapmak mı mücadele?

Onlarla halı sahada maç oynamak mı mücadele?

Yoksa beraber protokol tribünün de maç izlemek mi?

Editör: Haber Merkezi