BU TFF’YE YAKIŞIR!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile devam ederken çıkan  olaylar nedeniyle 45+9. dakikada tatil edilen maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu  dün kararını açıkladı. Buna göre  Trabzonspor hükmen (3-0) yenik sayıldı. Emsal maçlar ve  bunlar için verilen kararlar ortadayken Bordo-Mavililere verilen bu ceza  TFF’nin Trabzonspor’a karşı hiç vazgeçmeden gösterdiği husumetin bir belgesi olarak tarihteki yerini almış oldu.

ZEKATIMIZA SAYIN!
Aslında bu karar sürpriz olmadı. Türkiye Futbol Federasyonu kendisinden bekleneni yaptı.  Çünkü 3 Temmuz sürecinden bu yana Trabzonspor’u sürekli mağdur eden, yargının ve  UEFA’nın verdiği “Fenerbahçe şike yapmıştır” kararlarına rağmen kupasını vermeyen TFF’den zaten başka bir şey beklenemezdi. O zaman ne diyelim. Bu 3 puan başta TFF olmak  üzere haklının değil hırsızın yanında yer alanlara  sadakamız olsun! Zekatımıza sayın!

Trabzonspor’dan sert tepki

KARARA SAYGI DUYMUYORUZ!


TFF’nin hükmen mağlubiyet kararına sert tepki gösteren Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu “Mücadelemiz hakkımız olan kupamızı alana kadar devam edecektir. Federasyonun vermiş olduğu karara saygı duymuyoruz. Yapacağımız savunma ile kararın değiştirilmesine çalışacağız. Bizim beklentimiz bu maçın kaldığı yerden yeniden oynatılmasıdır” dedi.

DEMİRÖREN’E CEVAP
Hacıosmanoğlu bir TV kanalında canlı yayına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e de cevap vererek “Adeta şikeyi örtmeye çalışan ve hırsızı koruyan bir anlayış sergileyen TFF Başkanı bu davranışıyla UEFA’ya da rest çekmiştir. Bunun acı sonuçlarına katlanacaktır. Kaldı ki kupamız gelene kadar asla mücadeleyi bırakmayacağız” şeklinde konuştu.


Editör: Haber Merkezi