Galatasaray maçının 76'ncı dakikasında kırmızı kart gören Trabzonspor'un Anjantinli futbolcusu Gustavo Colman, klasiğini yeniden ortaya koyarak devre arasına 3'üncü defa cezalı girdi.

Ligde deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da kaybedilen 3 puandan çok Arjantinli Colman'ın gördüğü kırmızı kart gündeme oturdu. Colman'ın Galatasaray maçındaki kırmızı kartı bilerek gördüğünü düşünen Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetinin Arjantinli oyuncuya ağır bir ceza vermeyi planladığı öğrenildi.

İLK OLARAK 2010'DA


Trabzonspor'a 2008 yılında transfer olan Colman, ilk olarak 2010-2011 sezonunun 16'ncı haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Colman, ligin 17'nci haftasında oynanan maçta görev yapmayarak devre arası tatiline erken gitti.

DEVRE ARASINDA YA CEZALI YA DA KAMPA GEÇ GELİYOR


2011-2012 sezonunun 16'ıncı haftasında oynanan Fenerbahçe maçında da sarı kart gören Colman, yine ligin ilk yarısının son haftasındaki maçta oynamadı ve takım arkadaşlarına oranla sezon arası tatiline İlbet daha erken çıktı.

5 YILDA 4 DEFA

2012-2013 sezonunu kartsız geçen Colman, bu kez ise tatilini uzatarak devre arası kampına geç katıldı. Arjantinli oyuncu, bordo mavili takımda olduğu 5 sezon da 4 kez devre arası kampına geç katıldı.

AKÇAY SOYUNMA ODASINDA SERT ŞEKİLDE UYARDI

Trabzonspor teknik heyeti, Colman'ın bu kötü istatistiğinin farkında olmasına rağmen düzeldiğini düşünerek Galatasaray maçında 11'de görev verdi. Ancak Arjantinli oyuncu, yine kırmızı kart görerek devre arasına cezalı girdi. Sarı kart görmesi durumunda bile cezalı duruma düşecek olan Colman'ın direkt kırmızı kart görmesi ve 3'üncü kez devre arasına cezalı girmesi teknik ekibi isyan ettirdi. Soyunma odasında Colman'ı sert bir şekilde eleştiren teknik direktör Mustafa Akçay, yönetime de oyuncuya en ağır cezanın verilmesi talebinde bulundu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEYECEK

Colman'ın bu kartları bilerek gördüğü şüphesine kapılan teknik heyet ve yönetim Arjantinli oyuncuya ligin 17'inci haftasındaki Antalyaspor maçı öncesi izin vermeme kararı aldı. Antalyaspor maçına kadar yapılacak olan tüm antrenmanlara katılması istenilen Colman'ın bu maçı da tribünden izleyeceği belirtildi.

Colman'ın devre arasındaki kampların birçoğuna geç katıldığı bilgisini de alan teknik heyet, aynı olayın tekrarlanması durumunda çok daha ağır bir ceza uygulamayı gündemine aldı. Colman'ın bu tavrına takım arkadaşlarının da tepki gösterdiği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi