Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal'ın, Kostas Mitroglou ile Kolo Toure'nin transferlerini bitirmek için İngiltere'ye gitmesi bekleniyor

Halilhodzic'in "4-5 transfer istiyorum" söyleminden sonra düğmeye basan Trabzonspor yönetimi harekete geçiyor. Halilhodzic'in yönetime verdiği listenin ilk iki sırasında Fulham'ın Yunan golcüsü Konstantinos Mitroglou ve Liverpool'un deneyimli defans oyuncusu Kolo Toure var. Transferleri bitirme görevi ise Trabzonspor CEO Burak Gürdal'a verildi.

Gürdal'ın iki oyuncu için yarın veya öbür gün İngiltere'ye giderekkulüpleriyle son bir görüşme yapacağı kaydedildi. Transferde sorun çıkması durumunda B planına geçecek olan bordo-mavili yönetim, Gürdal'ı İngiltere'den Fransa'ya gönderip Marsilya'dan Andre- Pierre Gignac ve Monaco'nun Cezayirli stoperi Carl Medjani'nin transferini bitirmesini isteyecek.

YİNE GUİLHERME

Sol bek transferi için Emanuelson, İshak Doğan ve Tarık Çamdal transferlerinden sonuç alamayan Trabzonspor, rotasını daha önce de adıgündeme gelen Sitya Guilherme'ye çevirdi.
Editör: Haber Merkezi