Sizi daha iyi tanıyabilmek için biraz kendinizden bahsedermisiniz?

02.11.1988 tarihinde Ankara'da doğdum, aslen Malatyalıyız ama Ankara'da yaşıyorum. 11 yaşında  İletişim Spor Kulübü’nde voleybola başladım daha sonra TOKİ,  SGK,  Bursa Büyükşehir Belediyesi, Maltepe Yalı Spor kulüplerinde oynadım. 

Bu sene de idmanocağı’nın başarısı için Trabzonda’yım. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdim.  Plaj voleybolunda 2 Türkiye şampiyonluğum var.  2 sezon önce de Bursa Büyükşehir Belediye'sini 1. Lige çıkaran takımdaydım.

İdmanocağı’ndan oynamaktan memnun musunuz ?


Burada olmaktan çok mutluyum. Köklü bir kulüp herşeyimizle ilgileniyorlar. Hedefi yüksek ve tecrübeli bir takımda bulunduğum için çok memnunum.

Trabzon’u nasıl  buluyorsunuz?

 Trabzon güzel bir şehir, geldiğimde hiç yabancılık çekmedim. Burada insanlar spora çok önem veriyorlar. Öncelik futbol olsa da voleybola da ilgi büyük. İnsanlar bizi çok seviyor ve takip ediyor,  bu da bir sporcu için çok motive edici, aynı zamanda da sorumluluğumuzu bir kat daha arttıran bir durum.

İlk yarıyı yenilgisiz lider olarak tamamladınız . Bu konudaki düşünceleriniz ?

 İyi bir kadroya sahibiz. Takım içindeki uyumumuz arkadaşlığımız da gayet güzel gidiyor. Bu başarımız için bunun en önemli faktör olduğunu düşünüyorum.Yenilgimiz yok, umarım sezon sonuna kadar bunu devam ettirip Trabzon seyircisine bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. En büyük isteğim takım içinde herhangi bir sakatlık olmaması.



Geçen sezon, tek bir maç ile kaçırılan Play-Off var. Bu  sezonki hedefleriniz nedir?

Geçen sezon ben takımda değildim ama şanssız bir şekilde çıkamadıklarını biliyorum. Geçen sene daha kısıtlı bir kadroya sahipti takım, alternatif olmadan bir sporcu için bütün sezon aynı performansla oynamak çok zordur. Bu sene daha geniş bir kadroya sahibiz. Sahada olan olmayan herkes tecrübeli ve ligi kaldırabilecek düzeyde. Çok büyük bir aksilik olmazsa bu sene istenen sonuca ulaşacağımıza inanıyorum

Trabzon’da idman ve maçlarınız dışında boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz ?

 Genellikle evde oluyoruz. Onun dışında kızlarla sinemaya gidiyoruz.  Dolaşmak için Forum veya Meydan’a gidiyoruz. Eğer özel bir durum olursa dışarı eğlenmeye falan gittik. Benim doğum günümde mesela.

Karadeniz yemekleriyle  aranız nasıl ?

 Ben çok yemek ayırt etmiyorum ama Karadeniz yemeklerinden en çok hamsiyi seviyorum. Onun dışında kuymak seviyorum. Karadeniz pidesini de çok seviyorum.

Maça çıkmadan önce bir uğurunuz var mı ?

Maça çıkmadan önce kesinlikle ailemi arıyorum. Onların sesini duyuyorum ve dualarını alıyorum. Bir de  hiç çıkarmadığım ay yıldız kolyem ve küpelerim var. Dua etmeden de sahaya çıkmıyorum.

Mesajlarınızı alabilir miyim ?

 Tüm Trabzon halkının desteklerini bekliyoruz. Hedefe ulaşmak için çok çalışıyoruz. Desteklerini bizden esirgemesinler.

Ziraat Mühendisi olarak işinizi değil voleybolu tercih ettiniz, Mühendislik yapmayı istiyor musunuz ?

Voleybolun yeri benim için çok . Hayatımın bir yer . Nede hep olsun istiyorum. İleride mesleğimi de yapmayı düşünüyorum. Sporculuk hayatı bir süre sonra bitiyor. Mecbur elinizde başka bir alternatifinizin olması lazım diye düşünüyorum.Ben de elimden geldiğince voleybol oynayıp daha sonra da mesleğime dönmeyi düşünüyorum
Editör: Haber Merkezi