Başakşehir'in başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu, Star TV'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti adlı programa katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:
Galatasaray'da oynarken hiçbir zaman Fenerbahçeli olarak oynamadım. Galatasaray'da oynarken büyük başarılar kazandık, Türk futbol tarihinin en başarılı takımıydık.

Fenerbahçe'ye gittiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve yıllar geçtikçe de iyi ki Fenerbahçe'ye gitmişim dedim. Camia ve taraftar bunu bana hala hissettiriyor. Çok hırslıyım ve bu sebeple de saha içerisinde birçok hata yapmışımdır. 

Bazen yakalansam da saha içerisinde en az küfür edenlerdenim. Hiç olmaması gerekir, dikkat etmeliyiz. Aramın kötü olduğu bir hakem yok, hepsiyle konuşuyoruz. Hakemler, futbolculardan bile kültürel olarak daha iyi durumda. Fırat Aydınus çok iyi bir hakem. Yabancı sınırlandırmasına karşıyım, oyun artık globalleşti. Bu bütçeler ile Türk futbolcularının da artık şapkayı önüne koyma zamanı geldi. Türk futbolcuların şapkayı önlerine koyma zamanı geldi. Aralarında bu mesleği profesyonel olarak görmeyenler var.

Hayatınızın merkezine futbolu koyduğunuz zaman, sevsinler ya da sevmesinler, herkesten takdir görürsünüz. Türk oyuncuların kendilerine çok doğru örnekler almaları gerekiyor. Gençler, futbolu hayatlarının merkezine koymalı ki 'Elimizde böyle oyuncular varken neden yabancı oyuncu kullanalım' diyelim.


 

Editör: Haber Merkezi