Sen bu takıma geldiğinde bu takımı iyi tanıyorum!
Futbolcuların özelliklerini biliyorum!
Trabzonspor taraftarının neler istediğini biliyorum! Ve bu taraftara istediği sonuçları alıp Trabzonspor’u eski günlerine getireceğim demedin mi! Sayın Ersun Yanal..
Şimdi bakıyorum takımımızın haline ileriye gideceğimize geriye gidiyoruz.
Takımda oyun sistemi senin tahtada yazdığın ile sahadaki futbolcuların oynadığı oyunla tamamen zıt.
Belki bu sezon sonuna kadar takımda kalırsın, önceden söz verdiğin futbolcuları alıp da bizi sakın daha borç batağına sokma sayın Ersun Yanal.
O kadar büyük hocaysan sayın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun söylediği gibi “En büyük transferlerini yapmış, kadrosunu yıldız futbolcularla donatmış”  ifadelerinden hareketle sen de onun sözünü yerine getirmek için hünerini göster..
Senin şu anda oynattığın oyuna, sistem diyemiyorum. Sen hariç hiçbir hoca oynattığın sistemle bu oyunculardan randıman alamaz!
Sakın yanılıp da fuzili transferler yaptırma. Bu kadro şampiyon olmaz. Zaten kümeye düşmeyecek olduğumuza göre elindeki futbolcuları oynatmaya bak.
Gelelim maça.. Bu Trabzonspor şu anki konumuyla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehir karşısında bu kadar aciz duruma düşüyorsa, bu kadar rezillik yaşıyorsa, yazıklar olsun bu formayı sizlere giydiren teknik heyete ve giyen futbolculara..
Eskişehir kontra ataklarına karşı koyamadığın gibi rakibi arkadan seyreden futbolculara şunu tavsiye ediyorum.. Maçın CD’sini izlesinler, ne konumda olduklarını ve bu taraftarı üzmeye haklarının olmadığını da bizzat kendileri görsünler.
Ayıptır..
Bu takımı bu duruma düşürenler utansın. Bu kadar hırstan yoksun, kazanmaktan umudu olmayan bir futbolcu topluluğunu Avni Aker’de bizlere yaşatan Başkana da bir şey demek istemiyorum.. Bir de genç Yusuf’a şunu tavsiye ediyorum. Sen daha futbolun F’sini öğrenmeden cambazlığa kaçarsan bu Trabzonspor’un hezemetinden sen de payını alırsın. Hakeme gelince tam Ertuğrul Sağlam’ın istediği gibi maçı yönetti. Bir maçın 1-0 olduğu dakikalarda Eskişehir ve kalecilerinin yapmış olduğu vakit geçirme hareketlerine göz yumması, Süper Lig’de maç yöneten bir hakeme hiç yakışmadı.
Tabii ki bu mağlubiyet her şeyin sonu değildir. Ama o yıldız futbolculara nasıl kazandıklarında pirim veriliyorsa, bu maçta camiaya yaşattıkları ızdırabın maddi ve manevi cezaları da kesilmelidir.