Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, taraftarı önünde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. 

Trabzonspor'un rakibi karşısındaki galibiyet gollerini 24. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz, 64. dakikada ve 68. dakikada Yusuf Yazıcı, 86. dakikada Ogenyi Onazi kaydetti. Yusuf Yazıcı bu sezon ilk kez kaleye 2 gol birden bıraktı. 

Maçın ardından konuşan Malatya Teknik Direktörü Erol Bulut, “Biz burada aslında puan ve puanlar almaya geldik. Her maçta aynı şekilde. Rakibimez karşı oynuyoruz. Biz burada 1 puana üzülecekken 3 puandan olduk. Maalesef ondan sonra penaltı pozisyonu oldu. İkinci yarıya aslında iyi çıkmışken, bireysel hatadan dolayı yediğimiz ikinci gol. Biraz konsantrasyon eksikliği oldu, pozisyon kayıpları oldu. 3 ve 4. Gol geldi. Böyle güçlü rakip karşısında o fırsatları verirseniz, siz bunları iyi değerlendiremezseniz maçı kaybediyorsunuz. 

Aytaç’ın bir tepkisi olmadı. Sadece sordu hocam neden oldu diye.. Sonra konuşuruz dedim. Performansından memnun değildim. Sadece aytaç ile ilgili bir şey değil 4 kişi daha çıkarabilirdim.

Editör: Haber Merkezi