Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, F.Bahçe'nin eleştirdiği hakem Yunus Yıldırım ve Karabükspor maçını yöneten Süleyman Abay hakkında önemli açıklamalar yaptı. F.Bahçe'nin Yıldırım'a yaptığı eleştirilerinin çok ağır olduğunu belirten Aslan, "Hatalar üzerinde bu kadar büyük yaygara çıkarması doğru değil. Biz lige çıktığımızdan beri hakemlerden yakınıyoruz. F.Bahçe'nin yaptığı yanlış. Bu kadar gürültü çıkarmamak lazım. MHK ve TFF, Fener'e karşı yeterince dik duramadı" dedi.

Yıldırım sahamızı kapattı
Aslan, "Karabükspor maçımızda da penaltımız verilmedi. Ama biz tepkiyi abartmadık. 'Fazla gürültü çıkaran adam her zaman haklıdır' demek diye bir şey yok. F.Bahçe, lehine hatalara ses çıkarmıyor, bu etik değil. İtiraz edeceksin ama bir hakemi yok etme adına yapılan girişimler yanlış. Yıldırım bizi çok mağdur etti, hatta sahamız kapandı onun yüzünden ancak itirazın dozunu kaçırmadık" diye konuştu.

Para sıkıntımız yok
Aslan, "Yönetime iyi gözle bakmayan bir grubun ekonomik anlamda sıkıntılar olduğu yönünde yaptığı casino siteleri şişirmeler var. Geçen sezon durum çok daha kötüydü. Bir art niyet var. Şu anda ödemelerimiz çok daha düzenli. Takımımızda şu anda parasını alamadığı için oynamayan hiç kimse yok. Futbolculara ödenen paralarla ilgili sıkıntımız yok" dedi.

Oyuncular savaşmıyor
Başkan yardımcısı Aslan, Trabzonsporlu oyuncuların kaliteli olmalarına rağmen bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Aslan, "Trabzonspor ligde en iyi 4-5 takımdan birisi ama futbolcuların yeterince efor sarf etmediği kanaatindeyiz. Savaşmadıkları için rakibi baskı altına alamıyoruz ve oyun hakimiyetini kuramıyoruz" diye konuştu
Editör: Haber Merkezi