Bordo-Mavili camia, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılması haberiyle sarsılmıştı. Bu olayla ilgili tartışmalar devam ederken, yönetim ve teknik heyetin dört futbolcuya daha uyarıda bulunduğu ortaya çıktı. Yani her an operasyonda ikinci dalga gelebilir! İşte o oyuncular:

Yusuf Erdoğan

Geçtiğimiz sezon büyük çıkış yapan Yusuf, bu sezon gözden düştü. Saha dışındaki disiplinsiz hareketleri ve son maçta ısınmasına rağmen oyuna girmeyince Halilhodzic'e gösterdiği tepki nedeniyle suyu ısındı. Genç yıldıza son uyarı yapıldı. Kendini toparlamazsa gözden çıkartılacak.

Fatih Öztürk

Üç lig maçında kalesinde 7 gol gören Fatih'in morali alt-üst. En büyük handikabı, Onur Kıvrak gibi üst düzey bir kalecinin ardından eldivenleri devralması. Kaleci antrenörleri, kendisini en kısa sürede geliştirmesi için özel idman programı hazırladı. Eğer bu programa uymaz ve performansını artıramazsa Mustafa ve Zeki'yle aynı kaderi paylaşabilir.

Serdar Gürler

Büyük umutlarla transfer edilse de bekleneni veremedi. Halilhodzic, Gaziantepspor maçının ardından, "Kafan yerde oynuyorsun. Eski takımlarında yıldız olabilirsin ama burası Trabzonspor. Kafanı kaldır, arkadaşlarınla yardımlaş" diyerek Serdar'ı son kez uyardı.

Soner Aydoğdu


Vahid Halilhodzic, Gaziantepspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Soner'i 34. dakikada oyundan almıştı. 25 yaşındaki futbolcunun arkadaşlarına yardım etmemesi, topa basmaması ve tribünlerin tepkisini çekmemek için sorumluluk almadan oynamaya çalışması Halilhodzic'i delirtti. Her an bileti kesilebilir.
Editör: Haber Merkezi