Fransız spor gazetesi L'Equipe, Lille forması giyen milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'yı analiz ettiği tam sayfa bir haber yayınladı. L'Equipe gazetesi, son haftalarda büyük çıkış yakalayan Yusuf Yazıcı hakkında bir inceleme yazısı yayınlarken, 22 yaşındaki futbolcuyu, "Güçlü Türk kafası" şeklinde tanımladı.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Yusuf Yazıcı için, "22 yaşındaki bir gence göre çok olgun biri. Çok güçlü bir karakteri var. Antrenmanlarda hiçbir şeyi kaçmıyor. Eğer yanlış yaparsa tekrar denemekten vazgeçmiyor. Çok korkusuz ve şüphesi olmadan oynuyor. Bize çok şey katıyorlar. Sol ayağı çok kuvvetli. Toplara harika vuruyor ve ilham verici bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun potansiyeline dikkat çeken Lille Başkanı Gerard Lopez, "Yusuf Yazıcı, henüz yüzde 100 bile değil. Potansiyeli inanılmaz. Bana göre çok daha büyük bir yıldız olacak. Çok kuvvetli vuruşları var. Yetenekli. Oyunu çok güzel okuyor. Geçiş oyunlarında harikalar yaratıyor. Çok zeki ve sahada yüreğiyle oynuyor. Şimdiden takımımızın yüreği oldu diyebilirim." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi