Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, 4-4 biten maçın ardından "Kariyerimde ilk defa 4 gol yediğim bir takıma hocalık yapıyorum. Nasıl goller yediğimizi siz de gördünüz" dedi. "Bazı oyuncularım kendi evimizde baskı altında oynuyor" diyen Boşnak hoca, şöyle devam etti: "Bir hafta içinde 3. maçımızı oynamanın mantalite ve konsantrasyon yönünden zor olacağını biliyorduk. Bire bir markajlarda tamamen eksiklik yaşandığını görmüşsünüzdür. Bunları yaşadıktan sonra bazı oyuncular donakaldı, kendini kaybetti. Maçın sonuna gelmem gerekiyorsa oyunculara şapka çıkarmam gerekiyor. 94 dakika mücadele edip skora dengeyi getirdiler. Savaştılar, galibiyeti kaçırdık."

PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Halilhodzic, taraftarın istifa çağrısı için şunlara söyledi: "Çok zor bir işe el attım, üstlendim. Biz bir takım oluşturuyoruz, bu zamanla olan bir şey. Tabii ki her maçı kaybettiğinizde hocanın hatasıdır. Şu an gitmem gerekiyorsa ki daha fazla kazanabileceğim fırsatlar var ve bu en kolay seçenek olabilir. Ben parayı tercih etmiyorum. Gün geçtikçe bunu düzeltiyoruz. Zor dönemde eleştirileri de kabul etmem gerekiyor. İstifa etmem gerekiyorsa yerime biri geliyorsa sıkıntı yok." Boşnak hoca, hakemleri objektif bulmanın zor olduğunu, hak ettikleri penaltılarının verilmediğini dile getirdi.

FENER'İN PENALTILARI SORU İŞARETİ

Halilhodzic, bir gazetecinin, "Avrupa'da Beşiktaş ve G.Saray, ligde Trabzon'dan daha sonra maç oynuyorlar, daha fazla dinleniyorlar" demesinden sonra "Her kulübe aynı şekilde yaklaşılmıyor. Bunu, beni cezalandırma konularında da anlamışsınızdır. F.Bahçe'nin kazandığı penaltılar, orada da soru işaretleri var ama ben başkalarıyla ilgilenmek istemiyorum. Daha önceden de bunlar var olan durumlar. Türk futbolunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Daha fazla konuşursam ceza alırım" dedi.

KENDİMİ ELEŞTİRMEM GEREKEN KONULAR VAR

Halilhodzic, "Bazı konularda kendimi eleştirmem gerekir. Bazı oyuncular da bunu yapmalı. Olumsuz ne yaşandıysa onu bana tamamen yükleyin. Geliştirmemiz gereken büyük çalışma var" dedi

MEHMET EKİCİ'Yİ OYNATMAM İMKANSIZDI

Boşnak hoca adam, Mehmet Ekici'nin neden forma giymediğine ilişkin soru üzerine, "Mehmet, çok yorgun. Bu maçta onu oynatmam imkansız gibi bir şeydi. Mehmet'in geçen maçta sergilediği oyun mükemmeldi" ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi