UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor’da transferi “Avrupa kriteri” belirleyecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Juventus maçında oynatabilecek bir forvet arayışında olduklarını söyledi.

Trabzon’un yerel gazetelerinden Günebakış’a konuşan Hacıosmanoğlu, “Şu anda istesek bugün Maxi Lopez ve Flocari gibi isimlere imza attırırız. Deneme Bonusu Ama bu oyuncuların performansı ortada. Biz bizim ikinci yarıda zirveye taşıyacak adam arıyoruz.

1-2 isimle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Juventus ile bir maç oynayacağız. Bazı üst düzey forvetleri UEFA kriterlerine göre Juventus maçında oynatamayacağımız için eledik” dedi.

‘Ligin Dumanını Attıracak Bir İsim’

Trabzonspor’un transfer dönemi bitene kadar bir forvet transferi yapacağını da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, “Bizim Trabzonspor’a alacağımız isim, ligin dumanını attıracak bir isim olacak. Juventus maçında oynatacağımız bir isim olacak.

Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Geçmişte bunun örneklerini gördük.
Ben istesem bugün bazı oyunculara imza attırırım. Transfer yapmak için transfer yaparsak bu iyi olmaz. Ne yani boş oyuncu alıp paramızı çöpe mi atalım?” dedi.
Editör: Haber Merkezi