Süper Lig’de istediği sonuçları bir türlü alamayan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak puan kayıplarını sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic, maçın ardından yaptığı açıklamada Akhisar’a galibiyet için geldiklerini ancak beraberliğin normal bir sonuç olduğunu söyledi.
Bosnalı teknik adam, “Anlaşılması zor bir maç oldu. Bu deplasmanda nadir takımlar kazanabilir. Akhisar Belediyespor, yeterince kaliteli bir takım. Gekas’a karşı bütün önlemleri almıştık.
Maça iyi başlayamadık. Maalesef golü yedikten sonra oynamaya başladık. Beraberlik mantıklı, doğal bir sonuç. İkinci yarı oyuna hakimdik. Rakibin golü ofsayt. Birçok fırsat oluşturduk. Ama maalesef çok aceleci davrandık. Ve çok top kaybettik. Buraya galibiyet için gelmiştik, ikinci golü atamadığımız için üzgünüz” dedi. 

‘6 maçı kazanabilirdik’


Halilhodzic, bundan sonraki haftalara yönelik planlarına ilişkin soru üzerine de “3 aydır bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Birçok zorlukla karşılaşıyoruz. Bu takım bundan daha iyisini yapmak zorunda. ama bugün bu konuda biraz sınırlıydık. 6 maçta berabere kaldık, bu altı maçı da kazanabilirdik, artık galibiyetlere ulaşmamız lazım. Çünkü artık çekilmeyecek hale geldi. Takımda birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi