Gaziantepspor ile 4-4 berabere kalan Trabzonspor’un Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kendi sahalarında oynadıkları maçlarda futbolcularda büyük baskı oluştuğunu dile getirdi.

“Nasıl goller yediğimizi gördünüz. Oturup kendime bazı sorular sormalıyım. Bazı konularda kendimi eleştirmeliyim. Aynı şekilde bazı oyuncularımız da kendilerini eleştirmeli” diyen Boşnak çalıştırıcı, “Gaziantepspor maçında defansif olarak yeterince konsantre değildik. Oyuncuların panik halini gördüm. Bu yönlerini de böylece keşfetmiş oldum. İsterseniz benim sırtıma yükleyin bunu. Benim hatam olabilir. Buna da bir şey demem. Ama ben hata yaptığım zaman nerede hata yaptığımın farkına varabiliyorum ve bu nedenle kendi kendimi de kolayca eleştirebiliyorum. Ama herkese şans tanıdım diyebilirim artık” ifadesini kullandı.

‘Bir çoğu alkışladı’

Halilhodzic sözlerine şöyle devam etti:

“Futbolcularımın Gaziantep maçında konsantrasyonları yetersizdi. Taraftar da ıslıklamaya başladığı zaman, oyuncularımız uluslararası oyuncular değil ki sahada sakin kalsınlar. Hemen seyircinin baskısı altında kaldılar. Bazı oyuncularım eminim ki titrediler. Güven eksikliği yaşadılar. Şu anda takımımı korumak durumundayım. Her ne olumsuzluk yaşandıysa, hepsini bana yükleyin.”

Maçta bazı taraftarların kendisini istifaya davet etmesiyle ilgilideğerlendirmede de bulunan Boşnak teknik adam, “Bu zor süreçte eleştirileri kabul etmem gerekiyor. Bir çok taraftarın, (istifa et) dediğini görmedim, bir çoğunun alkışladığını gördüm. Vahid de yuhalanacaksa, ıslıklanacaksa, eleştirilecekse yapılsın. Ama benim bildiğim tek bir şey var ki; benim için bu sene Trabzonspor’da zor günler geçecek, çok zor günler.”
Editör: Haber Merkezi