Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen yardımcı antrenör Hami Mandıralı, Brezilyalı futbolcu Henrique'yi Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna almadı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Karabük'e gitti. Anadolu Jet hava yollarına ait tarifeli uçak ile saat 11: 30 sıralarında Trabzon'dan hareket eden bordo-mavili kafilede 18 futbolcu yer alırken, sakatlıkları bulunan Sol Bamba ve Malouda kafilede yer almadı. Ayrıca kaleci Fatih Öztürk, Abdulkadir Özdemir, Gökhan Alsan, Soner Şahin Aygüneş ve Henrique kadroya alınmayan isimler oldu.

Trabzon'dan Ankara'ya hareket eden bordo-mavili kafile, buradan karayolu ile Karabük'e geçeçek.

Trabzonspor'un 18 kişilik Pashacasino kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: "Onur, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Caner, Mustafa Akbaş, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Olcan, Zokora, Colman, Bourceanu, Özer, Adrian, Emre Güral ve Janko.

"MUHTEMEL İLK 11"

Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir, Zokora, Colman, Olcan, Özer, Adrian ve Emre Güral" şeklinde çıkması bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi