MAD Sports ve Socca Tours tarafından düzenlenen Turkish Cosmetics 2016 Dört Büyükler Kadınlar Futbol Turnuvası Manavgat'ta yapıldı. Dün başlayan ve Side Star Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvaya Türkiye Kadınlar 1 Ligi'nde mücadele eden Trabzonİdmanocağı, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, 2 Lig'de mücadele eden Beşiktaş ileHollanda 1'inci Lig takımlarından Pec Zwolle katıldı.

Turnuvanın bugünkü maçlarında 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile Pec Zwolle karşılaştı. Karşılaşma 1-1 sona ererken penaltı atışlarında 5- 4 üstünlük sağlayanHollanda ekibi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Turnuvanın final karşılaşması ise Beşiktaş ile Trabzon İdmanocağı arasında oynandı. Aralıklarla yağan sağanak yağmur ve rüzgar futbolculara zor anlar yaşattı. Futbolcular yağış nedeniyle formaları ıslanınca, ilk ve ikinci devre forma değiştirmek zorunda kaldı. Karşılaşmada Trabzon ekibi 53'üncü dakikada Tuğba Babacan ve 59'uncu dakikada Esder Sunday'ın attığı gollerle rakibini 2- 0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Takımların konakladığı Side Star Otel'de düzenlene törende ilk takımlara kupaları verildi.
Editör: Haber Merkezi