Hekimoğlu Trabzon FK, dün sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor karşısında çok önemli bir üç puan kaybetti. Rakibi karşısına galibiyet parolasıyla çıkan Kırmızı-Lacivertliler, öne geçmesine rağmen bir türlü istediği pozisyonları üretemedi.
Geçmiş haftalara göre Hekimoğlu Trabzon FK, beklentilerin uzağında bir görüntü verirken,özellikle bazı futbolcuların karşılaşmayaiyi motive olamadıkları gözlemledim. 1-0 öne geçtikten sonra farkı açmasını beklediğimiz Hekimoğlu Trabzon FK’nın hücum hattındaki isimleri bir türlü istenilen performansı gösteremediler.
İşler iyi gitmemesine rağmen skor avantajını yakalayan Kırmızı-Lacivertlilere bir engelde hakem Yiğit Peşin oldu. 37. dakikada verdiği penaltıyı kendisi dahi neden verdiğini anlamadığını düşünüyorum.
Geçtiğimiz haftaki Tire 1922 maçındaki hakem hatasının ardından bu haftada yaşanan hakem hataları Kırmızı-Lacivertlileri önümüzdeki haftalarda daha da zorlayacağını düşünüyorum.
Hekimoğlu Trabzon FK aldığı bu yenilgi sonrasında zirveyi devrederken önümüzdeki haftalarda alacağı sonuçlarla liderliği yeniden eline geçireceğine inancım tam.
Yeter ki futbolcu arkadaşlarımız gerçek kalitelerini ve güçlerini sahaya yansıtsınlar.
Henüz hiçbir şey bitmiş değil.

Lig uzun bir maraton. Bu puan kaybının telafisi gelecek haftalarda yapılabilir.