Kaptan Kemal Futbol Okulu önemli bir projeye daha imza attı. Okulların tatil olmasını fırsat bilen Kaptan Kemal Futbol Okulu Kurmayları Trabzon Amatör Kulüplerle bir araya gelerek Sömestr Cup’ta buluştu. 22 Ocak’ta başlayan ve 1 Şubat’ta son bulacak turnuvada Trabzon amatörünün önemli kulüplerinin yer alıyor. Organizasyonda 2007, 2008, 2009 ve 2010 yaş grupları mücadele ediyor.

FAYDALI OLDU
Kaptan Kemal Futbol Okulu Genel Koordinatörü Ferdi Serdar amaçlarının çocukların sömestr tatilini spor yaparak geçirmelerini sağlamak olduğunu ifade etti. Başarılı bir organizasyon geçirdiklerine vurgu yapan Serdar, “Yarın turnuvamızı sonlandırıyoruz. Çocukların sosyal ve kişisel gelişimleri için başarılı bir organizasyon yaptığımıza inanıyorum. Bu Trabzon’da bir ilk oldu. Çocuklarımıza 15 günlük tatilde kaynaşabileceği, eğlene bileceği bir ortam sağladık” dedi.

GENÇLERE GELECEK SUNUYORUZ
Futbol Okulu olarak Trabzonspor’a önemli katkıda bulunduklarını hatırlatan Ferdi Serdar, “Yakaladığımız yetenekli gençleri Trabzonspor’a yönlendiriyoruz. Amatör Kulüplerle diyaloglarımız oluyor. Bu sayede amacımıza ulaşmış oluyoruz. Trabzon’da var olan potansiyeli hayata geçiriyoruz. Gençlere gelecek inşa ederek hem onların önünü açıyoruz hem de kulüplerin yüküne bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi