SONNOKTA İSMAİL DÜZGÜN - Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta geride kalan sezonda ligi 6. sırada bitiren Kelkit Belediye Hürriyetspor, bu yıl hedef büyüttü. Dünkü antrenman öncesinde spor şefimiz İsmail Düzgün’e açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yaşar Nas, hem çalışmalarla ilgili hem de yeni sezonla ilgili konuştu. Başkan Nas, “Yeni sezon öncesi, geçen yıla oranla daha ciddi planlama yaptık. 18 yeni oyuncu aldık. Bu sezon özlemi gidermek istiyoruz. Daha güçlü bir ekiple, şampiyonluk için geliyoruz” diye konuştu.

CİDDİ PLANLAMALAR YAPILDI
Yeni sezon öncesinde daha ciddi bir planlama yaptıklarını yenileyen Başkan Nas, “Bu anlamda Ulaş hocamızla yeniden anlaştık. Ulaş hocayla anlaştıktan sonra transfere yöneldik. Hocamızın raporu doğrultusunda takımdan gönderilecekleri, transfer edilecekleri gündemimize aldık ve değerlendirdik. Netice olarak 18 oyuncu aldık, yeni bir takım oluşturduk. Hedefimiz tabi ki önce sporun ahlakına, centilmenlik ruhuna uygun bir sezon geçirmek, bunun sonunda da şampiyon olmaktır” dedi.

ÜNAL YILMAZ’A TEŞEKKÜR!
Başkan Nas, “Yönetim olarak idman kaçırmıyoruz. Hemen hemen her idmanda en az 10 yöneticimiz yer alıyor. Yönetici arkadaşlarımız sağolsun hep destek veriyor. Hocamızın isteklerini de kulübümüzün imkanları çerçevesinde getirdiğimize inanıyoruz” diye konuştu. Başkan Nas, ayrıca “3 sezondur bizi son derece destekleyen, her zaman yanımızda olan, hiçbir zaman bizi boş çevirmeyen, belediye başkanımız Ünal Yılmaz’a ve Kelkitli iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İKİ KULÜBE DE YAKIŞMAMIŞTI
Geçen sezon Hopa’da ve Kelkit’te yaşanan olayların iki kulübe de yakışmadığını dile getiren Başkan Nas, “O zaman söyledim, yine söylüyorum. Orada yapılanlar da burada yapılanlar da çok çirkin davranışlardı. Futbola yakışmayan görüntülerdi. Ulusal basına yansıması ayrıca bizi üzdü. Bu konular öyle canlı yayınlarda çözülecek konular değildi. İki kulüp bir araya gelip bunları çözmeliydi. Ama maalesef istemediğimiz ve onaylamadığımız olaylar oldu, inşallah yeni sezonda böyle olmaz” dedi.

KELKİT HÜRRİYET’İN ÖZEL ZİYARETÇİLERİ
Yeni sezon öncesinde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren BAL 3. Grup ekibi Kelkit Belediye Hürriyetspor’un dünkü antrenmanında sürpriz misafirleri vardı. Pekün Spor Kulübü Komite Başkanı Harun Özdemir, Yardımcısı Ali Rıza Coşkun Özer, Almanya Futbol Federasyonu eski hakemlerinden Yakup Özer, komite üyeleri ve 50’ye yakın sporcu, Yeşil-Kırmızı-Beyazlılar’ın antrenmanını ziyaret etti.

BAŞKAN NAS TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Kelkit Belediye Hürriyet Başkanı Yaşar Nas, Harun Özdemir ve ekibine teşekkür etti. Minik sporcularla birlikte fotoğraf çekilen Başkan Nas, komite ekibiyle beraber antrenmanı izledi. Komite Başkanı Harun Özdemir ve Başkan Yardımcısı Ali Rıza Coşkun Özer, yeni sezon öncesinde Yeşil-Kırmızı-Beyazlı ekibe şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi