Trabzon 2. Amatör Küme ekibi Maçka Galyanspor, Hacıoğlu Restorantta düzenlediği birlik ve beraberlik gecesiyle yeni sezona merhaba dedi. Şehitler anısına düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan gecede Maçka Galyanspor Kulüp Başkanı Turgay Yıldız ve yönetim kurulu hazır bulunurken, geceye ASKF temsilcileri, 1967 Değirmenderespor Başkanı Adem Söğüt, Maçka Galyan teknik ekip, sporcular ve önemli konuklar katıldı. Gecede ASKF’ye ve gazetemize desteklerinden ötürü plaket takdim edildi.

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarına dikkat çeken Başkan Yıldız, amaçlarının Trabzon gençliğine hizmet etmek olduğunun altını çizdi. ‘Günümüzde gençlerin işi çok zor’ diyen Başkan Yıldız, “Maçka Galyan olarak bu misyonu üstlendik. El birliğiyle gençleri spor alanlarına çekmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Eskiye nazaran şartların ağırlaştığına dikkat çeken Başkan Yıldız, “Kötülük sokaklarımıza kadar geldi. Özellikle kulüp yöneticileri olarak çok dikkatli olmalıyız. Sorumluluğumuz büyük. Bu bilinçle gençleri sporun içerisinde tutup onları geleceğe hazırlamak, vatanını milletini seven bireyler olmasında katkıda bulunmak istiyoruz. Devraldığımız bu bayrağı layıkıyla taşıyıp Maçka Galyanspor’u örnek bir kulüp haline getirmek, Trabzon’un dikkatini çekmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Başkan Yıldız desteklerinden ötürü Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’a da teşekkür etti.

İyi işler başaracağız
Maçka Galyanspor Antrenörü Temel Koç yeni bir heyecanla sezona başladıklarının altını çizerek, “Heyecanlı ve genç bir yönetim kurulumuz var. Birlikte güzel projelere imza atmak istiyoruz. Bilgi birikimimiz ve tecrübemizi kulübümüzün başarısı için harcayacağız. Maçka Galyanspor’u iyi yerlere getirmekte kararlıyız. Bize bu görevi layık görenlerin yüzünü kara çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı. Koç’un yardımcılığını ise Mustafa Keskin yapacak.


Gazetemizin Spor Şefi Yunus Mermertaş’a Başkan Turgay Yıldız tarafından plaket verildi

Editör: Haber Merkezi