Trabzonspor'un fransız futbolcusu Florent Malouda, bugün yapılan antrenmana izinsiz olarak katılmadı. Fransız oyuncunun yönetimden bonservisini isteyeceği öğrenildi.

Trabzonspor, hafta sonu Galatasaray ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmana izinsiz olarak gelmeyen Florent Malouda ile salonda çalışan Özer Hurmacı ile dün akşam evlenen Gökhan Alsan katılmadı. Bordo mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, teknik sorumlu Hami Mandıralı, Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique ile özel olarak bir görüşme yaptı. Antrenmanda hafif sakatlanan Marc Janko da çalışmayı tamamlayamadı.

MALOUDA YİNE KRİZ ÇIKARDI

Trabzonspor'a transfer olduğu günden buyana tartışmaların odağında olan Fransız futbolcu Florent Malouda, teknik heyet ve yönetimden izinsiz olarak antrenmana katılmayarak yeni bir kriz çıkardı. Dün izinli olan ve bugün yapılan antrenmana katılması beklenen Malouda'nın, Bursaspor maçında oyuna alınmadığı için çok kırıldığı ve bunun için tepki koyduğu öğrenildi. Fransız futbolcu Malouda, daha önce de birçok kez ülkesine gitmiş ve takıma geri dönmek istemediği yönünde haberler çıkmıştı. Malouda'nın bu kez başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yapıp, bonservisini istemesi bekleniyor.

Gökhan Alsan EVLENDİ

Trabzonspor'un genç futbolcularından Gökhan Alsan, dün akşam Günay Demircan ile evlendi. Düğün törenine Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Düğün töreninde Trabzonsporlu futbolcular kolbastı oynayarak, gönüllerince eğlendi.
Editör: Haber Merkezi