İyi oynadıklarını belirten Hami, ''60 dakika fena oynamadık, oyunda hep kaldı oyuncularımız. Sonrasında bireysel hatalardan 2 gol yedik. Kazanan haklıdır. Futbolda böyle bir mantık vardır. Biz dersimize iyi çalıştık ama hücum hattında etkili olamadık. Yusuf'un kaçırdığı bir pozisyon var, onu atsa her şey farklı olabilir. Yenildiğimiz takım güzel takım sonuçta. 60 dakika oyunun içinde olan takımdık. '' dedi.

İstifa sorularına da yanıt veren Hami, ''Biz neler yapabiliriz, neler yapmak istiyoruz bunu biliyoruz. Kafamızda düşündüğümüz işlerin neler olduğunu biliyoruz. İstifa sesleri olabilir ama biz böyle bir şey düşünmüyoruz ekip olarak. Trabzonspor taraftarı her şeyi düşünebilir. Biz onlara saygı duyuyoruz. Bize tepki olabilir ama ben yolumdan dönmeyeceğim, çalışacağız'' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ofansif olarak üretken olamadıkları karşılaşmada kazananın haklı olduğunu söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2-0 yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Beşiktaş karşısında 60-70 dakika sahada olan, oyuna tutunan, pozisyon arayan, zaman zaman pozisyon bulan bir Trabzonspor vardı. İlk yarı Yusuf golü atsa belki farklı bir şeyler olabilirdi. Daha dirençli olabilirdik. Ama son 20 dakika gol de gelince bireysel hatalardan yenilmemiz kaçınılmaz oldu. 60-70 dakika iyi oynayan bir takım beraberliği buradan çıkarabilirdi en azından. Futbolda kazanan haklıdır. Beşiktaş kazandı, yoluna devam ediyor. Biz de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



“OFANSİF OLARAK ÜRETKEN OLAMADIK”


Beşiktaş’ı iyi analiz ettiklerini belirten Mandıralı, "Ekip olarak Rize’ye gittik, maçını izledik. Analizcilerimiz de izledi. Oturduk ortak bir noktada buluştuk, Beşiktaş’tan nasıl puan alabiliriz, nasıl yenebiliriz diye. Aslında düşündüklerimizin çoğu 60-70 dakika sahada oldu, gerçekleşti. Coşkulu, heyecanlı bir Trabzonspor vardı. Ama daha sonra bireysel hatalardan dolayı goller yedik. Topu kaptırabilir oyuncu ama takip etmek zorunda. İki golde de maalesef kaptırdık ve takip etmedik, gol yedik. İkinci yarı Marin’i top tutsun, ara paslar atsın diye Cardozo’nun yanına biraz daha yaklaştırmak istedik. O da çok istediğimiz gibi olmadı. Sonra oyuncu değişiklikleri oldu. Giren oyuncu da çok katkı sağlamadı. Defans ve orta saha çok etkiliydi ama ofansif olarak çok üretken bir görüntü içinde olamadık. Onun sıkıntılarını yaşadık” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi