Trabzonspor’da sadece futbolcu transferi değil, yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağı da camianın önemli gündem maddeleri arasında. Bu durumdan en rahatsız isimse hiç kuşku yok ki Bordo-Mavililer’in hocası Hami Mandıralı. Ligde 9. sırada aldığı takımı Avrupa potasına taşıyan, Galatasaray yenilgisine kadar uzun bir yenilmezlik serisi yakalayan Mandıralı, sürekli olarak, “Kalıyor musun?” sorularına muhatap oluyor. Ancak Hami hocanın gündeme bambaşka. Antalyaspor ile oynanacak olan kritik karşılaşmadan başka bir şey düşünmediğini belirten Trabzonspor’un teknik patronu, “Ben işime konsantre olmaya çalışıyorum. Gerisi yönetimin bileceği iş. Ben bunu yapamazsam oyuncularımı nasıl maça konsantre olun diye motive edebilirim? Öznesi Trabzon olan insanlarız, oturur konuşuruz” mesajlarını yolluyor.

Zirve Antalya sonrası

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da Hami Mandıralı konusunun sürekli gündeme gelmesinden rahatsız. Ligin henüz bitmediğini hatırlatan Trabzon’un patronu, “Dedikodu kazanı her zaman olduğu gibi yine kaynıyor. Hoca bulduğumuzu yazan da var başka şeyler yazan da. Hami hoca için durum değerlendirmesi yaparız, gelecek planlarını masaya yatırırız. Sonuçta büyük fikir ayrılıkları olan insanlar değiliz, Antalya maçından sonra ağırlığımız bu işler olacak” ifadelerini kullandı.

Antalya’da eksik çok

Antalya’da sezon finali yapacak olan Trabzon hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla devam etti. Hami Mandıralı yönetimindeki çalışmaya cezalı duruma düşen ve izinli olan Onur ile ülkesine giden Bamba’nın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Bosingwa, Henrique, Janko ve Aykut Demir katılmadı. Özer ise kısa bir düz koşunun ardından MR çektirmek için idmanı terk etti.
Editör: Haber Merkezi