Türk futbolunun son dönemdeki en formda ve en iyi kalecisi olmayı başaran Onur Kıvrak, Habertürk'e çok özel açıklamalarda bulundu.  Çok zor ve nankör olan kalecilik mesleğinde tırnaklarıyla zirveye oturan ve taraflı tarafsız herkesin alkışını alan Trabzonspor'un kalecisi, yazarımız Haluk Ayyıldız'a; hakkında çıkan transfer dedikoduları, hocası Mustafa Akçay, takımı Trabzonspor ve daha birçok konuda samimi açıklamalar yaptı:

 "İspanya veya İngiltere olabilir"


"İstanbul kulüplerini hiçbir zaman düşünmedim. Ben futbol olarak Trabzon'da kendime geldim, Trabzon'da gözlerimi açtım. Karşıyaka'daki günlerim de özeldi ancak Onur Kıvrak olarak Trabzon'da gözlerimi açtım. İstanbul'u bir kenara bırakıyorum. Ancak yurt dışı olursa İspanya ya da İngiltere aklımda var. Bunlar üst düzey ligler. Orada kendimi göstereceğimi ya da Favoribahis oraya gittiğim zaman başarılı olacağımı düşünüyorum. Tabii daha Trabzon'da bir şampiyonluk yaşadım, daha çok şampiyonluklar yaşayıp ayrılmak isterim."

"Milli forma için hazırım"

"Türk olmaktan gurur duyuyorum. Milli forma her şeyin üstünde. Milli takımda da bana şans verilirse elimden gelenin 100 kat daha fazlasını yapmak için uğraşırım. Orada çok değerli bir hocamız var. Uygun görürse seve seve milli formayı terletmeye hazırım."

"Kelebek değil kediyim"


"Benim için farklı lakaplar takılıyor. Son olarak İtalya'dan bir gazete 'Örümcek Adam' demişti benim için. Bu tip haberlerin yapılması gurur ve heyecan verici. Taraftarlar 'kelebek' lakabı takmıştı benim için. Ama kelebeğin ömrü kısa olur diye daha uzun yaşayan bir şey seçelim dediler. Sonra 'kedi' benzetmesi yapılmaya başlandı takım içinde benim için."
Editör: Haber Merkezi