Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da savunmaya yapılacak takviye için çalışmalar sürüyor.

Trabzonspor’un uzun zamandır görüşme halinde olduğu tecrübelisavunma oyuncusu Kolo Toure için Liverpool kulübünün vereceği cevap bekleniyor. Futbolcunun takımdan ayrılmasına henüz izin vermeyen İngiliz ekibinin bu mevkiye takviye yaptıktan sonra Kolo Toure’nin satışına onay verebileceği öğrenildi.

Öte yandan Cezayir Milli Takımı’ndan öğrencisi Carl Medjani’nin de transfer edilmesini isteyen Halilhodzic, yönetimin bu oyuncu için Monaco kulübüne yaptığı 2 milyon Euro’luk teklifin yeterli olduğunu savundu. Fransız ekibi ise teklifi yeterli bulmayarak Medjani için daha yüksek bir bonservis bedeli talep etti. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğüöğrenildi.

FORVET ARAYIŞI DA SÜRÜYOR

Öte yandan kombine satışlarına ilgi göstermeyen Bordo-Mavili taraftarların da özellikle forvet transferini beklediği kaydedildi. Beklentinin farkında olan Trabzonsporlu yöneticiler de Asamoah Gyan, Konstantinos Mitroglou ve Andre Pierre Gignac ile görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp CEO’su Burak Gürdal’ın önümüzdeki günlerde Avrupa’ya giderek transfer görüşmelerinihızlandıracağı belirtildi.
Editör: Haber Merkezi