Antalyaspor'la çıkış yakalayan Sangare, Radyospor'da Özgür Sancar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Kazanı programına konuk oldu. Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ilgili çıkan transfer iddialarına da cevap veren Nazım Sangare'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

Trabzonspor'da rota Nazım Sangare
"Sonuna kadar çalıştım" Annem Eskişehirli, babam ise Gineli. Ben kendimi Türk gibi hissediyorum. Ben Almanya'da doğdum. Bize Almanya'da disiplini öğrettiler. Ben buna katılıyorum. Öyle yaşıyorum. Disiplin çok önemli bir şey. Buraya geldiğimde yarım sezon oynamadım. Antrenör herkese bir kere şans verecek. Bunu biliyordum. Sonuna kadar çalıştım.

"Daha fazla potansiyelim var"
Ben kişisel performansımdan %100 memnun değilim. Yine de mutluyum. Takım olarak çok başarılı bir sezon geçirdik. Benim için de iyi bir sezon geçti. Daha iyisini de yapabilirdim. Daha fazla potansiyelim var. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum.   

"Avrupa Ligi hedefimiz var"
5. olarak Avrupa Ligi'ne gitme şansımız var. Buna inanıyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz. Tüm Antalya için mücadele edeceğiz. Umarım Fenerbahçe maçında galip geliriz. 

Milli takım açıklaması...
Ben Türk statüsünde bir oyuncuyum. Türk futbolcular milli takım için mücadele ediyor. Bu benim de en büyük hedefim. İnşallah bir gün olur. 

Trabzonspor ve Fenerbahçe iddiaları hakkında... 
Antayaspor ile sözleşmem devam ediyor. Futbolda hiç kimse geleceği bilmiyor. Ben burada çok mutluyum. Benimle ilgilenen takımların olduğunu bilmiyorum. Ben şu an zaten büyük bir takımda oynuyorum. Şu an çok mutluyum. Transferi düşünmüyorum şu an, bakalım ne olacak.

Editör: Haber Merkezi