Trabzon’un en eski ve köklü kulüplerinden Necmiatispor’da büyük öfke hakim. Sarı-Lacivertliler öfkesinden hakemler, gözlemciler ve Şalpazarı yönetimi nasibini alırken Genel Kaptan Fatih Reis çok sert açıklamalarda bulundu. Son oynadıkları Şalpazarıspor maçında 3 oyuncusunun hastanelik olduğunu dile getiren Reis, “3 oyuncumuz bu maçın ardından KTÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Maalesef Şalpazarı tarafından hiç kimse bir geçmiş olsun deme nezaketinde bile bulunmadı. Bu tür zihniyette olanları hangi kulüpte olursa olsun kınıyoruz” diye konuştu.

ZİRVELER ZIRVALARLA YIKILMAZ
“Trabzon ve Türk sporuna 95 yıldır hizmet veren Necmiatispor kulübünün yaşamasından rahatsız olanlar var” diyen Reis, “Trabzon’un futbol tarihine baktığımız zaman merkez takımlarımızın kimisi kapanmış, kimisi ise ikinci kümede mücadele ediyor. İlçe takımları belediyelerin desteklerini alarak yaşıyor. Merkez takımları sahipsiz. Necmiaitspor kulübü olarak hakem camiasına sesleniyoruz. Bizleri Lahanaspor ile Ispanakspor gibi kulüplerle aynı kefeye koymasınlar. Zirveler zırvalarla yıkılmaz. Bizim tarihimiz ve kimliğimiz ortadır” dedi.

İSTEMİYORUZ
Hakem camiasından Sinan Özcan, Murat Kasap, Halil İbrahim Yıldırım ve Gözlemci Mustafa Sandalcı’nın Necmiati’nin hiçbir maçında görmek istemediklerini dile getiren Reis, “Biz yüz yıllık kulübü yaşatmanın derdiyle yoğrulurken, birileri küçük hesaplar yaparak bizlerin sinir uçlarımıza dokunmaya çalışıyorlar. Eğer bu hakemler maçlara verilirse yetkili isimlerde o koltuklarında bir daha oturmasın. Aksi takdirde TFF ve CİMER’e gerekli şikayetlerde bulunacağız. Bu kulübün sahibi var. Onursal Başkanımız rahmetli Necmettin Erbakan hocamız, yaşayan efsane başkanımız Ali Nihat Usta. Herkes ayağını denk alsın. Sonra bir aynaya, birde aslına baksın” dedi.

Editör: Haber Merkezi