Trabzonspor'un eski başkanı ve futbol koordinatörü Özkan Sümer, alacaklarının ödenmesi konusunda kulübe ihtarname çekti.

Bordo-mavili takımda futbol koordinatörü olarak çalıştığı dönemde, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve gelmesinin ardından kulüple yolları ayrılan Özkan Sümer, profesyonel olarak çalıştığı 30 Haziran 2013 ile 30 Mayıs 2014 tarihleri arasında maaşı verilmediği gerekçesiyle kulübe alacaklarının ödenmesi noktasında avukatı aracılığıyla ihtarname çekti. Sümer, faiziyle birlikte 165 bin TL Trabzonspor'dan talep ettiği öğrenildi.

HACIOSMANOĞLU, SÜMER'İN MAAŞ İSTEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Özkan Sümer'in kulüpten ayrılmasından sonra 4 aylık maaş isteğinde bulunduğunu katıldığı bir televizyon programında açıklamıştı. Hacıosmanoğlu konuşmasında, "Sayın Özkan Sümer'e biz genç arkadaşlarla çalışmak istediğimizi söyledik. Deneyimlerinizden hem genç arkadaşlar faydalansın hem de biz dönem dönem faydalanalım. Size plaket verelim uğurlayalım dedim. O da, 'Bana 2 gün müsaade et' dedi. Ama ondan sonra, 'Ben basın toplantısı yapacağım plaket istemiyorum' dedi. O zaman biz sizin görevinize son verelim dedim. Biz kendisinin görevine son verdikten sonra genel sekreterimize diyor ki, 'Ben 4 senelik iznimi kullanmadım. 120 gün alacağım var. Beni 4 ay izinli sayın da maaşımı verin' diyor. Ben de kanuni hakkıdır müracaat edip alabilir parasını, ödeme yapmayacaksınız dedim. Bunu söyleyen Özkan Sümer hocamız şimdi küllerinden geri dönecek. Trabzonspor ile ilgili kulisler yapıyor ve takımın başarılı olması için şu metotlar uygulanması lazım diyor. 76 yaşında ve yıllardır bu işlerin içinde şimdiye kadar bu metotları uygulamadınız da bundan sonramı uygulayacaksınız" ifadelerini kullanmıştı.
Editör: Haber Merkezi