Şampiyon takımı havaalanında karşılayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sporcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik ederek, “Trabzon sizlerle gurur duyuyor. Trabzon, sporun başkenti olduğunu bir kez daha göstermiştir. Voleybolda şampiyon olarak 1. Lige yükselen gençlerimizi tebrik ediyoruz, gurur duyuyoruz.

Hentbolumuzda da varız, voleybolumuzda da varız, futbolumuzda da varız, basketbolumuzda da varız. İnşallah biz gençlerimizin barış ve kardeşlik içinde Fair-play anlayışıyla şampiyonluklarla sporun başkenti olmayı sürdüreceklerine inanıyoruz. Halkımızın destekleriyle Trabzon en etik, en barışçı, en kardeşçe yarışın ve şampiyonlukların şehri olduğunu göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Sporcu, teknik heyet ve yöneticilere tek tek çiçek veren Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz, aynı başarıları bundan sonra da sürdüreceklerinin sözünü verdi.

"FUTBOLDA HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ VE ADALETİN TESCİL EDİLMESİNİ ŞEHİR OLARAK BEKLİYORUZ"
Futbolda hukukun üstünlüğü ve adaletin tescil edilmesini şehir olarak beklediklerini belirten Gümrükçüoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

“Futbolda ve diğer dallarda da hakkın ve adaletin üstünlüğünü, hukukun üstünlüğünü, adaletin tescil edilmesini tüm şehir halkı olarak beklediğimizi, bu vesileyle de ifade etmeyi bir borç ve vazife biliyorum.”
Öte yandan, toplu olarak çekilen fotoğrafın ardından şampiyon takımın sporcuları, teknik heyet, aileleri ve spor severler daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesinin üstü açık otobüsü ile şehir turu attı.
Editör: Haber Merkezi