SONNOKTA İSMAİL DÜZGÜN - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Trabzon Şubesi'nin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Üçüncülük ve final karşılaşmalarının ardından tamamlanan turnuvanın ödül töreninde katılım yoğundu. Eski Bakan Faruk Nafiz Özak, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Hüsem, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, Türk Dünyası Mühendis Mimarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Saim Adanur ve TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu’nu oluşturan meslek odaları başkanları katıldı.

YAZI-TURAYLA 3. JEOLOJİ
Önceki akşam Çamlık Halı Sahası’nda gerçekleşen üçüncülük maçında heyecan adeta en üst safhadaydı. Normal süresi 10-10 biten karşılaşmanın ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Burada da uzun bir süre eşitlik bozulmayınca yazı tura atılmasına karar verildi. Yazı tura sonunda ise Jeoloji Mühendisleri Odası, turnuvanın 3.sü oldu. Final karşılaşmasında ise Jeofizik ile İnşaat Mühendisleri Odası karşılaştı. Rakibini 6-5 yenen Jeofizik Mühendisleri, turnuvanın şampiyonu oldu.

BÜLBÜL: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ödül töreninde konuşan Komite Başkanı Şaban Bülbül, amaçlarının odalar arasındaki mühendis ve mimarları bir arada tutmak ve birlikteliği pekiştirmek olduğunu ifade ederken, “Turnuvaya Makine Mühendisleri, Çevre Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri, Jeoloji Mühendisleri ve Elektrik Mühendisleri Odaları olmak üzere 6 oda katıldı. Lig usulü olarak 3 hafta sürenin ardından final karşılaşmalarını oynadık. Güzel bir turnuva oldu. Hem takımlarımıza hem de ödül törenine gelen misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi