Beşiktaş'ta bu yıl da şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, bordo mavili takımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Güneş, Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada taraftarın Ersun Yanal ile girdiği diyaloğu hatırlatarak " Geçen hafta Ersun'un durumuna üzüldüm. O gün açıklama yapamadım, bir yarışın içerisindeydim. Şimdi rahatız. Hep beraber konuşacağız. Taraftar hocayı yok sayarak, kulübeye hapsetmesi tarihi bir olaydır. Kim olursa olsun burda da olsa doğru bir olay değildir. Benim taraftarım da hiçbir oyuncuya yapmamalı. Doğruları öveceğiz, yanlışları söyleyeceğiz. Benim için de geçerli. Şimdi ben saha kenarında bir oyuncu koyacakken taraftar bağırdı diye vazgeçtiğim zaman zaten ben bittim antrenörlük yapamam. " ifadelerini kullandı.

Güneş, Trabzonspor'da 2 kez 82 puan aldığını da hatırlatarak " Ben Trabzon'da çalıştım. 2 kez 82 puan aldım. İkisinde de 2. görünüyorum kağıt üzerinde. Böyle deyince Trabzonlular bana kızıyor, kupa olmadığı için. Benim hakkımı yediler, eğer bir hak yenmişse. Ben isterim hakkımı ama alamadığımda söylerim . Ama 82 puanla hedefe ulaşamayan bir antrenör olarak burada daha az puanla ulaştım. Hakettim mi hakettim burada da orada da hakettim. " dedi.

Editör: Haber Merkezi