Trabzonspor'un efsane ismi A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hekimoğlu Trabzon FK Kulübü’nün yeni yapılan kulüp tesislerinde Hekimoğlu Trabzon FK kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Burada sezon başında Trabzonspor'dan Fransa'nın Lille takımına transfer olan Yusuf yazıcı ile ilgili konuşan Güneş "Yusuf Yazıcı eksik giderilmesi gereken bir oyuncu" olduğunu söyledi.

Şenol Güneş, "Futbolcu fakir aile çocuklarından çıkıyor. Biz bahçede çiçek yetiştirmek istiyoruz. Eğitim tek başına futbol eğitimi değil. Yetenekli futbolcuyu bulmak güzel şey. Yarışmayı geçiyor, eğitilmesi gereken dönemi pas geçiyor üste geliyor ama o eksikliklerini daha gideremiyor. Mesela Yusuf Yazıcı burada yetişti. Yusuf halen daha eksik giderilmesi gereken bir oyuncu. Ama baktığınız zaman üst seviye bir oyuncu. Doğru ama hala eksiklik var. O eksiklikleri giderebilirsek daha iyi olacak. Onunla Abdülkadir’in çıkması bu şehir ve çocuklar için örnek olacak. Eğiticilerin de eğitilmesi gerekiyor. Karakter gücü olmadan oyuncu geliştirilemez. Kuşun uçması gerekiyor. Tek kanatla uçamaz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi