Trabzon spor camiasının taban birliklerinden Hazine ve Maliye Bakanı Trabzonlu Berat Albayrak'a teşekkür geldi.  Trabzon'da uzun zamandır büyük problem olarak dile getirilen saha yetersizliği çözüme kavuşuyor.  

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın girişimleri ile Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Akyazı Spor Kompleksi'ne çift taraflı tribün yapılması kararı alınmıştı. Aradan geçen zaman zarfından projenin görüntüleri ortaya çıkarken Trabzon spor camiası sahanın yapımının çalışmalarına başlanması büyük sevinçle karşıladı.

Trabzon'da sporun önemli temsilcilerinden olan ASKF Yönetim Kurulu, TÜFAD Yönetim Kurulu, Hakem ve Gözlemciler Derneği, Saha Komiserleri Derneği ve Kulüp Başkanları yapılan saha ve tribün ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Yayınlanan mesajda "Trabzon’da bulunan futbol sahalarındaki tesis sorunlarının çözümüne katkıda bulunan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Bakanımız Berat ALBAYRAK’a, spor taban birliklerinden ASKF, TÜFAD, Hakem ve Gözlemciler Derneği, Saha Komiserleri Derneği ve kulüp başkanları olarak teşekkür ediyoruz. 

Özelikle Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisinde yer alan doğal çim ve sentetik çim saha arasındaki alana çift taraflı tribün yapılması ve tribünlerin altında amatör kulüpler için soyunma odalarına yer verilmiş olması, spor camiamızda sevinçle karşılanmıştır. Trabzon sevdalısı olan Sayın Bakanımız Berat ALBAYRAK’a üstün ve özverili katkılarından ötürü bir defa daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Spor taban birlikleri olarak bizler, bugün Millet Parkı içerisinde, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun bulunduğu alanda yüzyıl önce de var olan Yavuz Selim Sahası’nın alt yaş grupları için yaşatılması gerektiğine de yürekten inanıyoruz. Sayın Bakanımızın bu talebimize de destek olacağından kuşkumuz yoktur. Sevgi ve saygılarımızla..." ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi