Trabzonspor'da Gaziantespor karşılaşması sonrası Yönetim Kurulu'ndan şok bir ceza kararı çıktı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısı 2-0 Gaziantepspor'un üstünlüğüyle sonuçlanan, ikinci yarıda ise son dakikada Oscar Carodozo'nun attığı golle 4-4'lük beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da yenen gollerin faturası kesildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yapılan toplantı sonrası Trabzonspor'un iki yerli oyuncusu Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan yönetim kurulu açıklamasında, ''Oyuncularımız Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu, Yönetim Kurulu kararı ile, süresiz kadro dışı bırakılmıştır.'' denildi.


Sezon başında Vahid Halilhodzic tarafından forma şansı bulamayan ardından da yaşadığı sakatlıkan dolayı 18 kişilik kadroya giremeyen Mustafa Yumlu dün haftalar sonra ilk kez Trabzonspor forması giymişti.


Öte yandan geçtiğimiz haftalarda oynanan Karabükspor karşılaşmasında 2 kez hatalı gole sebebiyet verdiği öne sürülen Zeki Yavru'ya Trabzonspor yönetim kurulu tarafından 10 Bin TL para cezası kesilmişti.
Editör: Haber Merkezi