Bordo-Mavililer’in, Celtic’in Yunan forveti Georgios Samaras için 900 bin Euro teklif ettiği ve İskoç ekibinden haber beklediği öğrenildi.

Berbatov, Diouf, Cardozo derken son olarak Eduardo’dan da olumsuz haber gelmesi sonucu yönetim yeni adaylara yöneldi. İskoç medyasına göre Trabzonspor, Celtic’ten Georgios Samaras’ı almak için harekete geçti. Yunan forvet için 900 bin Euro’luk teklif yaptı. İskoç basını, Atletico Madrid’in de 28 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiğini öne sürdü. Celtic’in, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Samaras için Trabzonspor’un yaptığı bu teklifi kabul edeceği iddia edildi. Konuyla ilgli yapılan haberlerde, Bordo-Mavililer’in yıldız oyuncuya da senelik 2 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi. Samaras’ın başka hiçbir takımdan bu deneme bonusu kadar yüksek teklif alamayacağı yorumu yapıldı.

24 maç, 8 gol

Hava toplarındaki etkinliği ve mücadeleci yapısıyla tanınan Georgios Samaras, bu sezon Celtic forması altında 24 resmi maça çıktı. Bu kaşılaşmalarda 8 gol atarken, 7 de asist yaptı. Yunanistan Milli Takımı’nda da görev yapan Samaras, Celtic’in önerdiği yeni sözleşmeyi kabul etmemişti.

Kimdir?

Adı: Georgios Samaras
Doğum tarihi: 21.02.1985
Doğum yeri: Heraklion/Yunanistan
Pozisyon: Forvet
Kulübü: Celtic
Oynadığı takımlar: OFI, Heerenveen, Manchester City
Editör: Haber Merkezi