EKREM ERDOĞDU SEVİNCİ
Gümüşhane 1. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren Torulspor 26 Şubat’ta Kelkit Hürriyet ile oynayacağı final maçlarına hazırlanıyor. Takımın başına liglerin en tecrübeli antrenörlerinden Ekrem Erdoğdu’yu getiren Torulspor’un kadrosu tamamen Trabzonlu oyunculardan oluşuyor. Çalışmalarını Trabzon’da sürdüren yeşil-beyaz-kırmızılılar Kelkit finalini geçerek Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyor. Gümüşhanespor’u 3. lige çıkaran hoca olarak tarnihteki yerini alan Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu ikinci Gümüşhane seferinde de bu başarısını bu kez Torulspor ile gerçekleştirmek istiyor.



FİNALLERİ OYNAMAK ONA KEYİF VERİYOR
Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu Gümüşhane’nin kendisi açısından çok farklı bir anlam taşıdığını belirterek “ Burada bugünkü Belediye başkanımız Ercan Çimen ile tarih yazdık.Finalleri oynamak bana keyif veriyor.Gümüşhane’den sonra Torulspor’u da lige çıkarmak istiyorum. İyi bir başkan ve yönetime sahibiz. Kadromuzda patlamaya hazır geleceğin yıldızları var. Yüzde yetmişi Trabzonspor alt yapı kökenli, özellikle kaleci Arif Ayvaz’ı parlak bir gelecek bekliyor. Çalışmalar için biraz geç kaldık ama açık kapatmaya çalışıyoruz’ diye konuştu.



BAŞKAN KARABULUT BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
Torulspor kulübü başkanı Osman Karabulut aynı zamanda Gümüşvadi’nin de sahibi. Karabulut amaçlarının BAL’a çıkmak olduğunu belirterek ‘ Torulspor olarak yerimizin 3. lig olduğunu düşünüyoruz. Önümüzde önce BAL hedefi duruyor. Takımımız iyi, hocamız tecrübeli, gerekli tedbirleri aldık. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gümüşhane Belediye başkanımız Ercan Çimen’in desteğine teşekkür ediyoruz. Bu parçaları bir araya getirmek bize güç ve moral veriyor. Torulspor’ugüzel bir gelecek bekliyor’ dedi.



Fotoğraflar: Osman YANIK 
Haber: Mert YILMAZ
Editör: Haber Merkezi