SONNOKTA YUNUS MERMERTAŞ - Trabzon Amatör Spor Kulüpleri ve Futbol İl Temsilciliği’ni dün yaptığı tören ile 2017-2018 futbol sezonu şampiyonlarına kupalarını takdir ederken 2018-2019 futbol sezonu kura çekimini de gerçekleştirdi. İstiklal Marşı ile başlayan tören Futbol İl Temsilcisi seçimi yapılarken mevcut başkan Zeki Kurt yeniden başkanlığa seçildi. Seçimin ardından yapılan kupa töreniyle 2017-2018 yılı şampiyon ekiplerine kupaları takdim edilirken tören 2018-2019 futbol sezonu kura çekimleriyle son buldu.

İYİ YOLDAYIZ
Törenin açılış konuşmasını yapan ASKF Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem Tesis sorununu orta vadede ortadan kaldırılacağına değinerek Arsin, Araklı ve Yomra ve Akyazı Spor Kompleksinde ki sahaların ödenekleri geldi. Kadir Özcan Deniz tarafında ki sahanın zemin iyileştirmesi yapılacak. Akçaabat’ta iyi noktaya geldik. Akyazı’da ki sahanın da ödeneği geldi. Gönlü istiyor ki tesisleri geliştirelim. Ortahisar Belediye Başkanı bu konularda bizi her zaman desteledi. Kendine teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon sporunun hizmetindeyim
İyi Parti Milletvekili Hüseyin Örs her zaman sporun siyasetin üzerinde durmasını gerektiğine vurgu yaparak, “Her zaman Trabzon sporu ve Trabzon futbolunun hizmetinde olacağım. Spor tüm görüşleri bir arada tutan bir önemli bir unsundur. Bize de bir araya getiren Bordo Mavi renkler ve spor kültürümüzdür. Siyasiler olarak Trabzon sporunda üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım Trabzon’un her anlamda kalkınması için elimden gelen gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Sorunlarıbir bir çözeceğiz
Yeniden Futbol İl Temsilciliği görevine getirilen Zeki Kurt bir kez daha bu göreve layık görülmeni mutluluğunu yaşadığına dikkat çekerek, “Heyecanımızı yitirmeden daha büyük aşkla Trabzon futbolu içini hizmetimize devam edeceğiz. Kulüplerimizin ve futbolun sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Trabzon futbolunu en iyi düzeye çıkarabilmek için ellerinden geleni en iyisi yapacaklarını ifade etti.

Kalabalık katılım
Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan törende ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ve yönetim kurulu hazır bulunurken törene İyi Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Ak Parti Ortahisar Başkanı Temel Altunbaş, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Hayri Tekelioğlu, Hakeler ve Gözlemciler Dernek Başkanı İsmail Köse kulüp yöneticileri ve spor siyaset ve iş dünyasından önemli isimler yer aldı.

TRABZON 1. AMATÖR KÜME
A GRUBU

B.Yeşilköy
İskefiye
Necmiati
DSİ Karadeniz
Şalpazarı Gençlik
Gölçayır
Soğuksuspor
Faroz Yalıspor
Telekomspor
Derecikspor
Maçkaspor

B GRUBU
Gençlerbirliği
HM Mulakaspor
Ağasar Çepni
Bahçecikspor
Beşirlispor
Erdoğduspor
Sürmenespor
Ort.Kanuni
Hızırbeyspor
Söğütlüaspor
Çarşıbaşı Bld
Beşikdüzü

Editör: Haber Merkezi