Trabzon Atatürk Alanı’nda 24 Şubat Trabzon'un Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında birçok faaliyet düzenlenecek. Bunlardan birisi de tekerlekli paten şov olacak. Trabzon Paten Kulübü 22 Şubat saat 3 ile 5 arası paten gösterisi yapacak. Bu etkinlikler kapsamında patenin slalom branşına şahit olmanız adına Trabzon Paten Kulübü Başkanlığı Türkiye'nin en iyilerinden Dilek Park Öz ve Erdinç Açıkgöz’e ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'nin Speed branşında en hızlısı olan Musa Çömez’e misafirperverliğini gösteren Trabzon Paten Kulübü Başkanlığı Trabzon’un nefesini kesmek için hazırlıklarına hızla devam ediyor. Trabzon Atatürk Alanı’ndaki etkinlikle sınırlı kalmayacaklarını ifade eden Trabzon Paten Kulübü Başkanı Hasan Adanur “23 Şubat Pazar günü Trabzon Forum AVM’de aynı saatte bir gösteri daha yapılacak. Tüm halkımızı meraklıları bekliyoruz” dedi.

Adanuz sözlerini şöyle sürdürdü: “ Tekerlekli paten gönül verdiğim bir dal. Yüzmeden sonra en iyi spor. Benimseyip sevdiğim spor dalını neden çocuklara, gençlere ve isteyen herkese aşılamayalım ki düşüncesiyle yola çıktık. Paten dünya sporu, Türkiye’ye de çok yakışıyor. Trabzon’dan bu fırtınayı başlatmakta bize çok yakıştı. Olimpiyatlarda ülkemizi temsil ettik. Trabzon’umuzda ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Biz hazırız, eminim ki şovumuzu Trabzon çok sevecek.”

Editör: Haber Merkezi