TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK, transferde yıldız bir ismi bünyesine kattı. Kırmızı-Mavi- Beyazlı ekip, Galatasaray altyapısında yetişen ve birçok takımda kendisini ispat etmiş orta saha oyuncusu Cafercan Aksu ile 1 yıllığına anlaştı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanvekili Suat Hekimoğlu, “Galatasaray altyapısında yetişmiş çeşitli kategorilerde 98 kez milli formayı giymiş, kariyeri ve yeteneği belli şampiyonluklar yaşamış kaliteli bir futbolcuyu kadromuza kattık” dedi.

TRANSFERİ NOKTALADIK
Başkanvekili Suat Hekimoğlu, “Kendisini aramızda görmekten son derece mutluyuz. Takımımıza çok katkı yapacağından şüphemiz yok. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Hekimoğlu son olarak, “Kulüp olarak yeni sezon hazırlıklarımızın başlamasına bir hafta kala takımımızı şekillendirmiş olduk. Artık Cafercan’ın transferiyle transfer çalışmalarımıza noktayı koyduk. Şimdi top teknik heyette. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip sezona bomba gibi girmek istiyoruz” diye konuştu.

BENİ HEYECANLANDIRDI
Cafercan Aksu da, “Hekimoğlu Trabzon FK yönetimi ve yapılanması hakkında aldığımız olumlu referanslar sonrası imza atmış bulunuyorum. Uzun yıllardır Türkiye liglerinde futbol oynayan birisi olarak Hekimoğlu Trabzon FK’da yapılmak istenen projeler beni de heyecanlandırdı. Türk futbolunun bu tür yapılanmalara ve yöneticilere ihtiyacı var. Buraya geldiğimizde samimi ve sıcak insanlarla karşılaştım. Tam bir aile ortamı gördüm. İnşallah hep birlikte başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.

AKSU'NUN KARİYERİ
15 Ocak 1987 Antalya doğumlu Cafercan Aksu, futbola Antalya Yolspor Kulübünde başladı. Ardından sırasıyla Galatasaray, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Orduspor, Gazişehirspor, Konya Anadolu Selçukspor, Boluspor, Giresunspor, Tavşanlı Linyitspor, Karşıyaka, Körfezspor, Kırklarelispor ve Darıca Gençlerbirliği formalarını giyen orta saha, Süper Lig’de 5, 1. Lig’de 147, 2. Lig’de 122, 3. Lig’de 55, Türkiye Kupası’nda da 35 kez forma giyerken, çeşitli kategorilerde ise 98 kez milli formayı terletti.

Editör: Haber Merkezi