Bölgesel Amatör Lig’den Trabzon 1. Amatör Küme’ye düşen Bahçecikspor’da başkan ve yönetim toplu olarak istifa etti. Yeşil-Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “2016-2017 Futbol sezonunda başlayan BAL maceramız küçük bir mahalle olmamıza rağmen büyük camialar ve şehir takımları ile mücadele ederek ilk yılımızda 5. Olup Arsinspor’un şampiyon olmasına vesile olduk. Ama ne yazık ki Trabzon futbol kamuoyundan gerekli desteği göremedik. 2017-2018 sezonunda ise sezonu 5. bitirdik. Oynadığımız Play-Out maçından mağlup ayrılarak BAL’a veda ettik”

“2 sezon mücadele ettiğimiz ligde gerek iç sahada gerek deplasmanlarda bizden desteğini esirgemeyen Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem’e, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan mahallemizin mülki amiri Bahçecik mahallesi muhtarına, Trabzon Futbol İl Temsilcisi aynı zamanda kulübümüzün kurucu ve onursal başkanı, yönetim kurulu olarak tasvip etmediğimiz kişilerle olan münasebeti nedeni ile maç sonları ASKF’de gözlemcilere yazdırdığı tutanaklarla ve iç saha maçlarımıza gönderdiği saha içi ve tribün ajanlarıyla fotoğraf çektirip kulübümüze yedirdiği 20 bin TL ceza için Zeki Kurt’a teşekkür ederiz. 14.04.2018 tarihinde oynadığımız Play-Out müsabakasında saha içinde ve saha dışında gerekli mücadeleyi vermeyen her kim olursa olsun onlara hakkımızı helal etmiyoruz.”

“Bizler Yönetim Kurulu olarak takımımızı 2 gün kampa alıp takımımıza olan ödemeleri yaparak maçın primini maçtan sonra oyuncularımıza verecek şekilde hazırlayıp üzerimize düşen görevi sonuna kadar yaptık. 5 yıldır yürüttüğümüz bu görevde kulübümüze 1 TL bile olsa katkıda bulunan Bahçecikspor sevdalılarına sonsuz şükranlarımızı sunarız. Kulübümüzü aldığımız noktadan sıfır borçla daha üst noktada bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarısızlıkta sorumluluğumuz gereği yapılan yönetim kurulu toplantısında başta Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Bu başarısızlıktan dolayı bütün Bahçecik spor sevdalılarından özür dileriz.”

Editör: Haber Merkezi