Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın istediği en az bir forvet, bir de orta saha oyuncusunu takıma katması düşünen Trabzonspor, 3 yabancı, üç de yerli oyuncunun peşine düştü. Ancak Stuttgart'tan Tunay Torun'un Kasımpaşa ile anlaşması sonucunda bu isimlerden biri eksildi.

Kampın başlamasına iki gün kala transferde hareketli saatler geçiren bordo-mavililer, Hannover'den Mame Diouf, Malili orta saha oyuncusu Sissoko, Legia Varşova'dan Jadlowic, Galatasaray'dan Yektave Kasımpaşa'dan ayrılan Özer Hurmacı için girişimleri hızlandırdı.
Kolaybet
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Alanzinho ve Janko'yu göndererek yabancı kontenjanında yer açtıktan sonra yabancı bir forvet ile bir de orta saha oyuncusu almak isteyen bordo-mavililer, gündemdeki yerli oyuncuların transferidurumunda da mevcut kadrodaki bazı isimleri daha göndermeyi düşünüyor.

Karadeniz ekibinde, Soner Aydoğdu, Aykut Akgün, Caner Osmanpaşa, Abdülkadir Özdemir ve Giray Kaçar'a ise teklif yağıyor. Bir çok Süper Lig takımının bu futbolcuları için Trabzonspor'un kapısınıçalarak resmi teklif yaptığı, Akçay'ın da alternatifleri alınması durumunda bu futbolculardan bazılarınıgönderebileceği belirtildi.
Editör: Haber Merkezi