Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'e Bölge Toplantısına katılmak üzere geldiği Trabzon'da, birkaç Trabzonspor taraftarı sözlü tepki gösterdi.

İstanbul'dan, beraberindeki üyelerle öğlen saatlerinde Trabzon'a gelen Alp'e Trabzon Hava Limanı VIP çıkışında, birkaç bordo-mavili taraftar, Galatasaray ile Trabzonspor arasında hafta sonunda oynanan maçta hakem Fırat Aydınus'un yönetimi nedeniyle tepki gösterdi.

Güvenlik görevlilerince VIP çıkışının olduğu bölgeye girmelerine izin verilmeyen taraftarlar, tel örgülerin arkasından Zekeriya Alp'e, "Zekeriya bey, Galatasaray maçından dolayı vicdanen rahat mısınız? Tek sorum bu. Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra vicdanınız rahat uyuyabildiniz mi. Biz uyuyamıyoruz, siz uyuyabiliyor musunuz" diye bağırdılar.
Marsbahis />
Taraftarların sözlü tepkisinin ardından otomobile binen Alp, daha sonra toplantının yapılacağı Zorlu Grand Otel'e gitti.
Alp, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olağan bir toplantı yapacaklarını ve özel bir gündem maddelerinin olmadığını belirterek, "İlkini İstanbul'da, ikincisini Gaziantep'te yaptık, üçüncüsünü de Trabzon'da gerçekleştiriyoruz. Böyle beş toplantı yapacağız. Ankara, İzmir'de de olacak. Sıkıntılarımızı, problemlerimizi arkadaşlarımızla burada görüşüp, tartışıp sonuçlandırmak için elimizden ne geliyorsa o tartışmaya açık bir toplantı yapacağız. Dertlerimizi, problemlerimizi karşılıklı olarak, nasıl daha iyiye getirebiliriz onun toplantısı olacak. Basına kapalı olarak toplantıyı yapacağız" dedi.

Bir gazetecinin hava limanında size yönelik bir tepki oldu sözlerini üzerine Alp, "Ben görmedim" yanıtını verdi.
Editör: Haber Merkezi