SONNOKTA İSMAİL DÜZGÜN - Trabzon İl Hakem Kurulu’nun nezaretinde yapılan Hakem Gelişim Kampı, Trabzon Panagia Otel’de start aldı. B, C, Bölgesel hakemlerin yanı sıra bazı il hakemlerin de yer aldığı kampta 50 hakem yer alıyor. Trabzon İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Örgün, geçen sene de böyle bir kamp yaptıklarını hatırlatırken, “Geçen yıl da böyle bir kampımız oldu. Bu yıl bazı il hakemlerimizi de aramıza kattık. Gönül isterdi ki daha çok il hakemi arkadaşımızı alalım ama imkanlarımız kısıtlı” dedi.

“Bu kampların hakemlerimize yarar sağlayacağını düşünüyoruz” diyen Başkan Örgün, “Hakemlik zor bir iştir. Bizler bu zor işi kolaya dönüştürmek için gayret ediyoruz. Kuralları sahada en iyi şekilde uygulamak için sık sık seminerler ve bu tür etkinlikler düzenleyerek hakem arkadaşlarımızın daha başarılı olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. 1. Amatör Küme’de Play-Off müsabakalarının öncesinde bu kampın gerçekleşmesi de bizler için iyi oldu” şeklinde ifadeler kullandı.

Trabzonlu A Klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu, Ramazan Keleş, A Klasman Yardımcı Hakemlerinden Murat Şener ve Burak Cansız da düzenlenen gelişim kursuna katılarak bilgilerini hakem arkadaşlarıyla paylaştı. Öte yandan gerçekleşen kampta İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Örgün’ün yanı sıra İl Hakem Kurulu Başkanvekili Ali Şükrü Beldüz, İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Engin Lakot, İl Hakem Kurulu Üyesi Şenol Kutrup da yer aldı.

Editör: Haber Merkezi