SONNOKTA İSMAİL DÜZGÜN - BAL ekiplerinden Atakum Belediyespor Kulübü’nde Başkan Danışmanlığı ve Mersin idman Yurdu Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Dursun Karamustafa, geçtiğimiz günlerde TÜFAD Trabzon Şubesi’nin organize ettiği dayanışma ve ödül törenine katıldı. Karamustafa, yaptığı açıklamada, “Geleneksel hale gelen törenlere Samsun Atakum Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Aydın ve bizleri onur konuğu olarak çağırılması, kulübümüze verilen değerle ilgilidir. Bu ince davranışından dolayı Trabzon TÜFAD camiasına ve dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

Karamustafa, “Futbol, birlik ve beraberliktir. Hekimoğlu Doğanspor ile kulübümüzün yakın ilişkileri olmuştur. Zaten iki kulüp kardeş kulüp oldu. Bundan dolayı da Sayın Celil Hekimoğlu başkana da ayrıca teşekkür ediyoruz. Altyapılarda büyük kulüplere futbolcu gönderiyoruz. Atakum Belediyespor Kulübü’nde bütün yaş gruplarda Samsun’u temsil edecek takımlara sahibiz. Aynı zamanda da A takımımız BAL’da mücadele ediyor. Başarılı da bir takımımız var. Hedefimiz 3. Lig. Samsun’da ikinci profesyonel takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

“Kulüp başkanımızın yanı sıra Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı’nın, kulübümüze verdiği değer bizler için büyük bir güç oluyor. Onlara teşekkür ediyoruz. Binin üzerinde sporcu olan bir kulüp durumundayız. Türk futboluna önemli yetenekler kazandırma gayreti içerisindeyim. Bu arada Trabzonlu olmaktan gurur duyuyorum. Her etkinlikte bizleri buraya davet eden dostlarımıza, bütün Trabzonlu futbol adamlarına teşekkür ediyorum. Çünkü beraber futbol oynadığım dönemlerde burada formayı paylaştığım dostlarım çok” dedi.

DURSUN KARAMUSTAFA KİMDİR?
Futbola Orduspor’da başlayan Karamustafa, “Üniversite yıllarında Ankara Şekerspor’da, sonrasında ise Rizespor’da 5 yıl oynadı, sırasıyla Akçaabat Sebatspor, Tokatspor, Orduspor, Çorumspor, Amasyaspor takımlarına forma giydi. Futbolu bıraktıktan sonra Hopaspor’da antrenörlüğe başlayan deneyimli hoca, Boluspor, Düzcespor, Tokatspor, Turhalspor, Erzurumspor, Bafraspor, Orduspor’da görev aldı. Şu anda Mersin İdman Yurdu’nun Teknik Sorumlusu olan Karamustafa, Atakum Belediyespor’da da aktif olarak görev yapıyor.

Editör: Haber Merkezi