Arena’da Galatasaray karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen tam bir hakem skandalına kurban giderek 4 oyuncusu atılan, sahadan mağlup ayrılan Trabzonspor 9 eksiğe rağmen diriliş parolasıyla Avni Aker’de taraftarının önüne çıktı. Hedef kazanıp yaraları sarmak, 30 puana ulaşmaktı.

Ancak Bordo-Mavililer’in hesapları tutmadı. Teknik direktörlüğünü Fırtına’nın eski hocası Mustafa Reşit Akçay’ın yaptığı, kalesinde Trabzon’un eski filebekçisi Ahmet Şahin’in oynadığı, stoperinde ise Bordo-Mavililer’in sezon başında kiraladığı Uğur’un forma giydiği Osmanlıspor, 90 dakika sonunda gülen taraftı.

Yeni hedef Konya
Rusescu’nun golüyle geriye düşen Karadeniz ekibi, ikinci yarının hemen başında Sefa’yla skoru eşitlese de Rumen forvetin ikinci golüne engel olamadı ve üst üste ikinci kez kaybetti.

İkinci yarının en formda ekiplerinden Osmanlıspor, son 5 maçında 4. galibiyetini alırken puanını 32 yaptı ve tırmanışını sürdürdü. 27 puanda kalan Trabzonspor’da Avrupa potasıyla olan fark da 10’a çıktı. Artık gözler gelecek hafta oynanacak Konya deplasmanına çevrilirken taraftarlar stattan büyük üzüntüyle ayrıldı.
Editör: Haber Merkezi