Trabzonspor Hukuk Kurulu şike davasında yeni adımlar atıyor. Bir süre önce İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, şike davasında yeniden yargılamaya ilişkin taleplerin incelenmeye değer bulunması kararı vererek bir skandala imza atmıştı. Trabzonspor Hukuk Kurulu bu karara ilişkin itirazını bugün gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca 17 Temmuz'da UEFA'nın nasıl bir tavır sergileyeceği sorusunun cevabını bekliyor. Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Hukukçu Atilla Dilaver, sosyal medya hesabından konuyla alakalı olarak şu mesajları verdi:

"UEFA'da 17 Temmuz'da görülecek davaya ait beyan ve savunmalarımızı UEFA'ya ilettik. Artık 17 Temmuz'u bekleyeceğiz. Bize göre yapılacakların hepsini yaptık. 17 Temmuz'da illegalitenin nerelere kadar uzandığını da görmüş olacağız. 17 Temmuz'dan beklentilerimizin karşılanmaması bizim için her şeyin bitişi değil. Ancak,bu yorgun şike sürecinin 17 Temmuz'da son aşamasına girmesini umut ediyoruz. Şike örgütü,devletin de imkanlarını kullanarak her türlü faaliyette bulunurken;Trabzon Şehri ve Trabzonspor Camiası sadece seyretti. Tarih bunu da yazar. Hayırlısı olsun.. Bu süreçte bize yardım eden, destek veren,dua eden, eleştiren bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler."
Editör: Haber Merkezi