TFF Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun tescilinin iptali için yaptığı başvuruyu reddetti. Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklamada,  TFF'nin 15 Kasım 2013'te 35 sayılı toplantısında aldığı karara itiraz eden Trabzonspor'un başvurusu doğrultusunda, dosyanın incelendiği ve TFF Yönetim Kurulu kararında talimata bir aykırılık bulunmadığı belirtildi. Başvuru oybirliğiyle reddedildi.

AMACIMIZ TÜRK FUTBOLU YANMASIN!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Başvurunun reddedilmesi üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu. Trabzonspor olarak Türk futbolunun ceza almaması için azamı hassasiyeti gösterdiklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Futbol Federasyonu nezdinde 2-3 müracaat daha yapacağız. Ardından da onların verdiği kararları toplayıp dosya halinde FIFA'ya müracaat edeceğiz. Biz bu müracaatları onlara, Türk futbolunu yakmasınlar diye yapıyoruz. Ancak onlar bunu halen anlamadılar. Daha sonra ne olacağını görecekler" dedi.

VATİKAN'DA "TEMİZ FUTBOL" EYLEMİ...
Türkiye Temiz Futbol Platformu üyesi yaklaşık 60 kişilik Trabzonsporlu taraftar grubu, Lazio maçı öncesi Vatikan'ın Aziz Petrus Kolaybet meydanı önünde toplanıp "Temiz Futbol Eylemi" gerçekleştirdi. Türkçe ve İngilizce basın açıklamaları yapıldı.

MAİL BOMBARDIMANI
Üst düzey yöneticilere gönderilen ve son derece düzgün bir İngilizce ile yazılan maillerin içeriği Fenerbahçe ve yaşanan şike soruşturması... 3 Temmuz sürecinden bu yana 29 ay geçtiğinin ve TFF'nin gerekli cezayı vermediği iddia edildiği maillerde, Türk futbolseverlerin önceden ayarlamış maç seyretmek istemediğinin daha önce de milyonlarca mail ve faksla dile getirildiği ancak bir sonuç alınmadığı belirtildi.

MAİLDEKİ İFADELER
02.07.2012 Türk mahkemesi Fenerbahçe'yi suçlu buldu.
10.06.2013 UEFA F.Bahçe'yi suçlu buldu.
22.06.2013 UEFA Disiplin Kurulu Fenerbahçe'yi suçlu buldu.
15.07.2013 UEFA Temyiz Kurulu Fenerbahçe'yi suçlu buldu.
28.08.2013 CAS Fenerbahçe'yi suçlu buldu.
Editör: Haber Merkezi