Karadeniz ekibinde yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından, takımın başına teknik sorumlu olarak geçen Hami Mandıralı'nın Trabzonspor serüveni deplasmanda Karabükspor maçı ile başladı. 2-2’lik beraberliğin ardından Avni Aker’deki Kayserispor galibiyeti genç teknik adamın Trabzonspor’daki ilk galibiyeti oldu.

Bu sezonun en farklı skorları olan Sivasspor’a karşı alınan 4-0 ve Avni Aker’de Gençlerbirliği'ne karşı alınan 3-0’lık sonuçlar da yine Mandıralı döneminde elde edildi. Trabzonspor, Fenerbahçe hükmen yenilgisi dışında Hami hoca ile çıktığı maçların hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi. Genç teknik adam, Sarı-Lacivertli karşısında oynamadan maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Trabzonspor, az gol atan ve az gol yiyen pozisyondan Hami Mandıralı ile birilkte çok gol atan az gol yiyen görüntüsüne büründü. Hami yönetiminde 8 maça çıkan Karadeniz ekibi 11 gol atıp hükmen yenik sayıldığı Fenerbahçe maçı ile birlikte kalesinde 6 gol gören Trabzonspor, sezonun ilk 8 haftalık bölümünde ise 6 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü. Söz konusu dönemde ise Trabzonspor 13 puan topladı.

Mandıralı döneminde Trabzonspor oynadığı 8 maçta 4 beraberlik ve 3 galibiyet elde ederken, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle hükmen yenik sayıldı. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 11 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Karadeniz ekibi bu maçlarda 13 puan topladı.

Trabzonspor'un Mandıralı döneminde oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle;

21. hafta Karabükspor - Trabzonspor: 2-2
22. hafta Trabzonspor - Kayserispor: 2-1
23. hafta Konyaspor - Trabzonspor: 0-0
24. hafta Trabzonspor - Fenerbahçe: 0-3 (Hükmen Mağlup)
25. hafta Sivasspor - Trabzonspor: 0-4
26. hafta Trabzonspor - Kasımpaşaspor: 0-0
27. hafta Elazığspor - Trabzonspor: 0-0
28. hafta Trabzonspor-Gençlerbirliği:3-0
Editör: Haber Merkezi