Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, "Artık play-off hedefimiz olmazsa olmazlarımızdan birisi" dedi.

Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün konuk ettikleri Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında sahadan 98-73 gibi farklı bir skorla ayrıldıklarını belirterek, "Ligin ilk yarısında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne deplasmanda 91-80 yenilmiştik. Bu skor bizim için ligin ilk haftalarında aldığımız kötü bir mağlubiyetti. Dünkü maçta ilk maçta olduğu gibi rakibimiz diri ve fiziki üstünlüğünü ortaya koydu ancak biz de artık güçlü takımları yenebilecek hale geldik. Takımdaki oyunun oturması ve motivasyon bunu bize sağlıyor" diye konuştu.

Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olduklarını ifade eden Saral, şöyle devam etti:

"Maçtan 25 sayı farkla galip geldik ama bu daha da artabilirdi. Oyuncularımızın özverisi, hırsı ve uyumu alınan seri galibiyetlerde önemli faktör haline geldi. Maçın ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden teknik heyet ve oyuncularla yaptığımız sohbette fiziki olarak güçlü bir oyun sergilediğimizi ve takım oyununu çok güzel oynadığımızı söylediler. Önümüzde şimdi zorlu Anadolu Efes maçı bulunuyor. İlk maçta 63-83'lük bir skorla yenilmiştik ancak şimdi İstanbul'daki taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanmak istiyoruz."

Ligin ikinci yarısında üç maçta üç galibiyet alarak üst sıralara tırmanmaya devam ettiklerini dile getiren Saral, "Artık play-off hedefimiz olmazsa olmazlarımızdan birisi. Bu seri galibiyetleri devam ettirerek play-off hedefimize her maç daha da yaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. youbets.org
Editör: Haber Merkezi